Met je groep naar de Westhoek? Waarom niet met trein & bus?

De Westhoek heeft heel wat troeven, ook voor een heerlijk verblijf met jouw groep. Als jeugdverblijf hebben wij ook oog voor het vervoer van de groepen die tot bij ons komen. Je kan er natuurlijk voor kiezen om iedereen met de auto tot hier te laten komen. Maar laat het plezier van de vakantie met je hele groep al van bij het vertrek starten. We stellen je daarom graag ons aanbod voor dat een treinreis tot het station van Ieper of Poperinge combineert met een bus die voor je klaar staat.

Met de trein is het altijd een beetje reizen, dat is leuk en ook best betaalbaar. We helpen je graag verder. Heel wat jeugdverblijven in de Westhoek (uit Heuvelland, Mesen en Poperinge*) hebben samen de beste prijs onderhandeld tussen verschillende busmaatschappijen. Reizen Suffis kwam met het beste aanbod en zo kunnen we je een heel betaalbare trip van het station naar DE LORK aanbieden. Ook voor uitstappen vanuit DE LORK naar regionale toeristische bestemmingen werden vaste prijzen bekomen.

* ’t Eksternest (Westouter), De Bosgeus (Nieuwkerke), De Lork (Kemmel), Het Dorpshuis (Haringe), KSA Hemen Monsalvaet/Parsifal/Lanceloot (Westouter), Peace Village (Mesen), Plokkersheem (Watou), Ruiterclub Rode Berg (Westouter) en Ter Elven (Poperinge) bundelden de krachten. We stuurden een gezamenlijke prijsvraag naar een aantal vervoersfirma’s en beslisten op basis van de ontvangen offertes om de komende jaren samen te werken met busmaatschappij Reizen Suffis uit Poperinge.

 

 

 

 

 

Eenvoudig plannen

Je treinreis kun je heel eenvoudig plannen van bij het station in je buurt. Dat doe je via www.nmbs.be. Spreek daar samen af, plan het moment van afspraak ruim voor het vertrek van de trein. Kies de interessantste bestemming nabij ons jeugdverblijf, het station van Ieper of Poperinge.

Aan een interessante prijs

Alle info over soorten vervoersbewijzen is te vinden op http://www.belgianrail.be/nl/vervoersbewijzen.aspx (en ook meestal meteen online aan te kopen). We helpen je toch even verder. Je kunt als groep (vanaf 15 personen) gebruik maken van het voordeligste tarief én gereserveerde plaatsen op de trein: http://www.belgianrail.be/nl/vervoersbewijzen/biljetten/groepsreizen.aspx.


Maar er zijn ook andere mogelijkheden om de kostprijs van je treinreis binnen de perken te houden:

  • Kinderen tot 12 jaar reizen gratis in 1ste en 2de klas wanneer ze begeleid worden door een reiziger van 12 jaar of ouder (maximaal 4 kinderen per begeleider).
  • Ben je jonger dan 26? Voor € 6 koop je een Go Pass 1 en reis je met de trein in heel België. Reis naar alle bestemmingen in België voor € 6 voor een enkele reis in 2de klas.
  • Ben je jonger dan 26 jaar? Dan reis je met de Go Pass 10 goedkoop in heel België samen met je vrienden (die ook jonger dan 26 zijn). Je betaalt slechts € 51 voor 10 ritten, en je Go Pass 10 is 1 jaar geldig. Opgelet! De Go Pass 10 mag niet gebruikt worden ter vervanging van het Groepstarief (vanaf 15 personen).

Nog vragen? Mail of bel ons en we helpen je graag verder!

Combineer je treinreis met een busrit. Dat kan eenvoudig, vlot en betaalbaar!

 

 

 

 

 

 

 

 

Met de bus tot bij ons verblijf

Betaalbaar

Samen met andere jeugdverblijven in de regio stuurden we een prijsvraag naar verschillende busmaatschappijen. Reizen Suffis deed ons het beste aanbod (prijzen geldig tot 31 augustus 2018):

Vervoer van het station Ieper of Poperinge naar het jeugdverblijf of terug aan een vaste prijs van € 83 (incl 6% BTW) voor een autocar van max. 30 personen of € 104 (incl 6% BTW) voor een autocar van max. 50 personen.

Zo doe je de aanvraag
Mail je aanvraag aan info@suffis.be (met lork@cjt.be in CC van de mail), met duidelijke verwijzing naar ‘pakket-overeenkomst met jeugdverblijven’. Vermeld uitdrukkelijk het aantal personen, je afhaalplaats (station Poperinge / station Ieper) en bestemming (DE LORK, Kattekerkhofstraat 2, Kemmel), datum en voorziene uur van aankomst in het station. Geef meteen ook de gelijkaardige gegevens voor de terugrit op. Bezorg Suffis Reizen ook de contactgegevens van de contactpersoon van je groep. Suffis Reizen is ook te bereiken op 057/33.34.80.

Ontdek ook het aanbod voor groepsuitstappen met de bus!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met de bus op uitstap

Reizen Suffis brengt je tot bij de leukste toeristische bestemmingen in de buurt van ons jeugdverblijf! En dat aan een vaste forfaitaire prijs voor een daguitstap: Busvervoer tot 50 personen kost € 200 (incl 6% BTW) heen en terug (autocar blijft niet ter plaatse, prijzen geldig tot 31 augustus 2018). Dit aanbod is geldig voor:

Ook voor uitstappen op maat in de vorm van een rondrit met stopplaatsen kan je terecht bij Reizen Suffis. Je ontvangt dan een prijsvoorstel op maat.

Zo doe je de aanvraag
Mail je aanvraag aan info@suffis.be (met lork@cjt.be in CC van de mail), met duidelijke verwijzing naar ‘pakket-overeenkomst met jeugdverblijven’.
Vermeld uitdrukkelijk het aantal personen, je verblijfplaats de lork - Kattekerkhofstraat 2 te Kemmel en de bestemming van de uitstap (Ieper, Bayernwald ...) datum en voorziene uur van vertrek vanuit de lork. Geef meteen ook de gelijkaardige gegevens voor de terugrit op. Bezorg Suffis Reizen ook de contactgegevens van de contactpersoon van je groep. Suffis Reizen is ook te bereiken op 057/33.34.80.